måndag 26 januari 2009

Inlägg #24

Jag läste wettern blögga igår och säg att cap va otroligt besviken, arg och ledsen så nu ska jag försöka få dig på bättre humör Fräddä för jag tror du är lite butter idag oxå. Här kommer ett youtubeklipp som jag hoppas att det rycker lite i mungiporna på dig iallafall!



Nu ska jag berätta lite om min roliga helg i Göteborg. På fredagkvällen så gick vi på Casino Cosmopol och det va mycket trevligt. Jag spela inte så mycket men några enarmade banditer ryckte man allt i. =)

Jag kom fram till att finanskrisen har inte riktigt slagit lika hårt på alla för det va många som man såg bränna tiotusentals kronor på rouletten. Men det absolut roligaste som hände i fredags va när vi åkte hem med bussen kl 03.30. daniel och Fippe satt bredvid varann och jag och brorsan satt med varann och Rikard satt lite längre bak. Rikard somna på bussen och när det va dax att gå av så ropa min bror ganska högt:

- Öööhhh ovikard! Vakna nu... Det ää dax att gåå ååå!

Killen som satt precis bakom fick sig ett riktigt gott skratt. Även vi andra tyckte det va fantastiskt! =)

Sen på lördagen va det dax att kolla på hockey. Det va ju Frölunda - Hv71. Alla tjatar ju om att det är så underbart att kolla på hockey i Scandinavium men jag gick därifrån med sura uppstötningar. Det hade inte nått med att Hv fick stryk att göra för matchen va riktigt rolig att se och jag måste erkänna att Frölunda va värda extrapoängen men jag blev så förbannad på all j-a reklam som spottades ut ur högtalarna efter varje avblåsning. Man kunde inte höra speakern p.g.a. det usla högtalarsystemet men när det va dax för Santa Maria att börja tjöta om någon j-a tacokrydda så gick det bra att höja upp så alla blev döva på kuppen. Det gick ju för fan inte prata med stolsgrannen. Ska man verkligen behöva lyssna på den där j-a skiten varjegång? Jag har aldrig upplevt att det är så mycket i någon annan arena. INFÖR POWERBREAK!!!
Blås av en gång i varje period som i NHL spela några snabba reklamsnuttar sen kan man väl få slippa det resten av perioden!!!

På kvällen sen så blev det öl och NHL09 på PS3. Vi åkte till stan igen vid kl 00.45 och gick omkring en stund och sen åkte hem igen med den trevliga bussen! =)

När jag va i GBG så sa jag hela tiden "Det ska jag blogga om" men nu när jag väl sitter här så kommer jag inte ihåg ett skit! =(

Jaja.... Kanske ploppar upp senare!

Over and out!

3 kommentarer:

Fräddä sa...

Tack Jonte !!
De behövde jag.. Vilket folk :)
Är självklart inte lika arg/besviken som man var igår.. Men visst har man tänkt på skiten titt som tätt idag..
men men..
Bara ta nya tag..
Verkar ha haft en galen helg i Gbg..???
Se nu till att tryck i er några fulingar på torsdag & kom ner till K-valla & heja ..(Hcw Vs Eksjö 19.00)
Ha de gott.
Tack & hej
F.Axell

Jocke sa...

Haha.. Ja jävlar trodde inte att man kunde slå den gubben i gula skjortan i garv men tydligen går det.. haha den unga killen är ju oxå fantastiskt! Jo den östgötska frasen satt som en smäck i den Göteborgska bussen.. haha!

Anonym sa...

Glöm aldri att våran östgötska ä GRYYMT VACKER!!! var vi än befinner oss i "Värda", guu så grann ho ää =)

Japp högtalarsystemet va under all kritik i arenan. Reklamen va grymt jobbig

men fr a VA DU SKET NATTEN MOT LÖRDAN !!!!! hahaha